Polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 17 ani, bănuit că ar fi tâlhărit un bărbat, pe care l-ar fi agresat și deposedat de un telefon mobil. Minorul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii de investigații criminale din Bacău, au depistat, la data de 10 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, un minor de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 05.30, în timp ce se afla în Parcul Trandafirilor din Bacău, minorul de 17 ani ar fi acostat un bărbat de 30 de ani, pe care l-ar fi lovit cu un obiect ascuțit, după care i-ar fi smuls din mână telefonul mobil.

PUBLICITATE

Bărbatul de 30 de ani a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Bacău, fără a necesita internarea.

Față de minorul de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ