La data de 01 februarie a.c., polițiștii au pus în executare o sentință penală privind un minor de 15 ani din județul Bacău.

Față de acesta, instanța a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an şi 3 luni, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere.

Minorul a fost condus la Centrul Educativ Târgu Ocna.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Cititi orice ziar AMERICAN. Asemenea stire contine nume, prenume, adresa. Din moment ce in legislatia romana nu exista o interdictie clara a publicarii datelor de identificare ale persoanelor CONDAMNATE, atunci de ce nu sunt publicate acestea ?!!

  • Serios? Nu exista o interdictie clara? Va rugam sa cititi Legea 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, republicata 2014:

   Art. 87
   Este interzis sa se dea publicitatii orice date referitoare la savarsirea de fapte penale de catre copilul care nu raspunde penal, inclusiv date privitoare la persoana acestuia.

   Iar la definitii gasim:

   Art. 4
   In sensul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarele semnificatii:
   a) copil – persoana care nu a implinit varsta de 18 ani si nici nu a dobandit capacitatea deplina de exercitiu, potrivit legii;

LĂSAȚI UN MESAJ