La data de 22 iulie a.c., polițiștii băcăuani au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Calea Mărășești din localitate.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un minor de 13 ani, care se afla pe aleea de acces din dreptul unui imobil a fost surprins si accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul evenimentului.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

PUBLICITATE

În urma investigațiilor efectuate, la mai puțin de o oră de la producerea accidentului rutier polițiștii au identificat conducătorul auto implicat în eveniment, un bărbat de 51 de ani, din Bacău.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ