Ieri, la ora 12.37, pe DN 11A, la km 22 +800m, în afara loc. Cotofanesti, comuna Cotofanesti, jud. Bacau, s-a produs un accident de circulatie in urmatoarele imprejurari:

În timp ce un bărbat de 59 ani, conducea un autoturism dinspre Onesti spre Adjud a accidentat un minor de 15 ani, din com.Cotofanesti, jud. Bacau care, fara sa se asigure, s-a angajat in traversare in fuga a părții carosabile, prin spatele unei carute care circula din sens opus.

In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a minorului care a fost transportat la Spitalul Municipal Onesti, unde i s-a stabilit diagnosticul T.C.C. acut, fracturi costale, fractură gleznă stîngă, fractură humerus stîng fractură cot drept, comă grad III.

PUBLICITATE

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. I-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. ce urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ