O noua lovitura pentru sportul romanesc! Intreg lotul de kaiac canoe al Romaniei care obtinuse calificarea la Olimpiada de la Rio si din care face parte si bacauanul Andrei Stefan Strat (legitimat la Steaua) a fost depistat pozitiv la controlul antidoping si isi ia astfel “la revedere” de la participarea la JO.

Conform TVR, Leonid Carp (kaiac simplu si kaiac dublu), Andrei Stefan Strat (canoe dublu), Elena Meroniac (kaiac dublu) si echipajul de canoe 4 format din Traian Neagu, Catalin Turceag, Daniel Burciu si Petrus Gavrila au fost depistati pozitiv cu meldonium.

Pe lista sportivilor romani care rateaza prezenta la Olimpiada de la Rio de Janeiro deoarece au consumat meldonium se afla si atleta Mirela Lavric (CSM Onesti).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ