Serbarea „Adio, gradinita!”, cu prescolarii din Grupa mare „Ingerasii”, condusa de profesor Anisoara Matei si educatoare Ioana Mocanu, de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 31 Bacau.

Un moment care a stârnit emotii puternice tuturor invitatilor, la inceputul acestei saptamâni, o sarbatoare in care copiii au sustinut un program artistic pentru a rememora intâmplari si momente importante din timpul anilor petrecuti in gradinita.

Au intonat cântece de ramas bun, au pasit, timid, in lumea scolii, prin intermediul versurilor si au primit diplome de absolvire a gradinitei, dupa care s-au antrenat alaturi de Bulinuta, Barbie, Mickey si Spider, intr-o superpetrecere. „Parada de moda”, „Când voi fi mare vreau sa devin…”, „Urare la final de gradinita” sunt doar câteva dintre activitatile care i-au incântat pe prichindei, pe parintii lor si pe invitati.

Emotiile cele mai mari au fost, insa, pentru dascalii acestor micuti. „Pentru mine, experienta celor 3 ani petrecuti alaturi de «ingerasii» mei a fost un timp de o mare insemnatate sufleteasca.

Au fost 3 ani in care i-am vazut cum se inalta fizic, cognitiv, emotional, spiritual, prin desfasurarea proiectelor initiate in acest sens”, ne-a declarat profesor Anisoara Matei, la finalul sarbatorii.