Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 – Plati privind bunastarea animalelor, care vor sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente.

Documentele vor fi eliberate la solicitarea scrisa a fermierilor. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza creditele acordate de banci fermierilor, in cadrul acestui tip de conventie. Toate conventiile dintre APIA, banci si Fondul de Garantare vor fi postate pe site-ul APIA.

Reprezentantii APIA au precizat ca suma inscrisa in adeverinta reprezinta valoarea celor trei deconturi justificative depuse din care va fi scazuta valoarea adeverintei/adeverintelor emise anterior. In cazul neeliberarii niciuneia din adeverintele precizate, se poate elibera, la cererea solicitantilor, o adeverinta prin care se confirma faptul ca solicitantul a depus, in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2014, cerere de plata si trei deconturi justificative aferente perioadei 16 octombrie 2014 – 15 iulie 2015.

PUBLICITATE

Exceptie vor face beneficiarii care au aplicat pentru efectiv mediu si care nu au obligatia depunerii deconturilor justificative trimestriale. In adeverinta, se va preciza si daca sanctiunile din anul/anii de angajament anterior/i au fost recuperate pâna la data emiterii prezentei adeverinte.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ