Timp de peste 48 de ore, Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău se va transforma într-un mare ring de dans, iar nume mari ale muzicii electronice vor păși în spatele pupitrelor de mixaj și vor încânta publicul. Organizat în perioada 7-8 septembrie, Adbacum este primul festival de muzică electronică din oraşul Bacău, urmărind să ofere participanților „o experiență fonică aparte și prodigioasă”, încă de la prima ediție.

„Adbacum” este o poveste despre rădăcini și origini în care muzica este elementul magic: artiști recunoscuți la nivel național şi internațional vor veni în orașul ce era numit, în arhivele Vaticanului, pe hărțile Evului Mediu și în alte documente latine, „Bacovia” sau „AD BACUM”.

Festivalul vine cu o propunere muzicală îndrăzneață şi fresh, fiind o premieră în ceea ce privește evenimentele electronice „dance music” de mare anvergură din zona estică de dezvoltare. „Adbacum” va prezenta fanilor muzicii electronice peste 28 de artiști, printre care: Deborah de Luca – una dintre cele mai de succes artiste de pe scena techno din întreaga lume; Dubfire – o legendă neclintită ale techno-ului actual și din trecut; Joey Daniel – unul dintre numele importante și mult râvnite ale tech-house-ului, membru al Music On; Alex Kennon – artistul cu cea mai rapidă ascensiune și faimă câștigată de publicul românesc; dar și mulți alți artisti precum: Luca M, Mahony, Just2 , Vid (Egal 3), Olivian Nour etc.

Festivalul a pregătit participanților două scene, cu line-up-ul aferent fiecăreia:

In Time Stage (Main Stage): Dubfire, Deborah de Luca, Joey Daniel, Mahony, Alex Kennon, Luca M, Just2, Atapy, Olivian Nour, Vid, ClarKent, Cugler, Vzorov, Oreste din Poveste, iAr, Edwardoroh, Rwub.

Écoute Stage ( Minimal Techno Stage ): Dubtil, Kozo, Cally, Ralz, Sebastian Eric, Glitech Pavel, Georgiana Lucaci, Chrissy Hope, Thierry, Abisal şi Se Pa Ral.

Alte articole