La sfârsitul saptamânii trecute, la Sala Polivalenta din Iasi s-a desfasurat cea de-a VII-a editie a Cupei Imperial la Dans Sportiv, competetie organizata de clubul iesean Imperial si Federatia Româna de Dans Sportiv (F.R.D.S.), la care s-au aliniat câteva sute de sportivi din Bucuresti, Buzau, Braila, Galati, Piatra Neamt, Bistrita, Suceava, Bacau si Iasi, precum si numeroase perechi de sportivi de la cluburi din Republica Moldova, din Ucraina si Bulgaria.

Bacaul a fost reprezentat de 16 sportivi de la C.D.S. Adamas, care s-au intors de la competitia ieseana cu un palmares bogat, cuantificat in 8 cupe si 24 de medalii. Competitia de la Iasi s-a disputat in doua zile, sâmbata, 24 septembrie, evoluând perechile din clasamentul oficial, iar duminica, 25 septembrie, s-au intrecut fetele solo si debutantii.

Rezultatele dansatorilor sportivi bacauani:

PUBLICITATE

-perechea Robert Rotaru-Maria Miron, locul III Open Basic 12-13 ani Latino si locul IV Open Basic 12-13 ani Standard;
-perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul I clasa E Latino 16-35 ani, locul II clasa D Standard 16-35 ani, locul IV Open Basic Standard 16-35 ani;
-perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, locul III clasa D combinat 12-15 ani;
-perechea Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul II clasa E 12-13 ani;
-perechea Florin Stefanescu-Maria Renchez, locul I clasa E Standard 16-35 ani, locul II clasa E Latino 16-35 ani;
-perechea Mateo Ipate-Sonia Stelea, locul V in finala Open Standard 12-15 ani, singura pereche românesca in aceasta finala dominata de sportivii din Republica Moldova.

In cea de-a doua zi de concurs, Adamas Bacau a punctat prin perechea de debutanti Cosmin Grapcenco-Mateea Nicoara, care au ocupat locul III in competitia de doua dansuri (vals lent si cha-cha-cha) 10-11 ani si locul IV la un dans, cha-cha-cha, aceiasi categorie de vârsta. Mateea a concurat si la Fete Solo unde s-a clasat pe locul IV la vals lent, categorie de vârsta 8-9 ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ