Polițiștii de investigarea criminalității economice din Bacău au rețint un bărbat, bănuit că ar fi furnizat către mai multe persoane documente false, în baza căroara au fost obținute credite bancare în valoare de 1 200 000 de lei.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au depistat, în urma cercetărilor efectuate, un bărbat de 33 de ani, din Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările polițiștilor de investigare a crimianlității economice a rezulat că în perioada 2012-2014 bărbatul în cauză ar fi furnizat, către 23 de persoane, documente în fals care atestatu că acestea ar fi angajate la diferite societăți comerciale.

PUBLICITATE

Persoanele în cauză ar fi folosit aceste documente la unități bancare, obținând astfel credite în valoare totală de 1 200 000 de lei.

Față de bărbatul de 33 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ