Dupa cum au mentionat organizatorii editiei din acest an a  “Caravanei Filmului Românesc”, de la Onesti, care timp de o saptamâna au avut prilejul sa urmareasca productii cinematografice cunoscute, dar si dintre cele mai noi, “cei interesati de  aceste pelicule se pot bucura ca in tara noastra  se face film de calitate.

Acest lucru este evidentiat de premiile  pe care cinematografia româneasca le-a obtinut in ultimii ani, dar si de faptul ca oriunde in lume – in China, Suedia, Franta, Bosnia si in multe tari unde au loc proiectii cu filme românesti – acestea sunt foarte apreciate”.

La prezentarea filmului “Carmen”, in mijlocul spectatorilor onesteni s-a aflat interpreta rolului principal al acestei productii cinematografice, actrita Rodica Lazar (foto).

PUBLICITATE

Fosta eleva a Colegiului Sportiv “Nadia Comaneci” din municipiul Onesti, ea a trait emotiile reintâlnirii cu profesoara diriginta din anii de liceu, Valeria Soucaliuc, care a incurajat-o sa aleaga calea  spre Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, singura specializata pe disciplinele specifice teatrului si filmului. Echipa de realizare a filmului “Carmen” a felicitat-o pe tânara actrita onesteana Rodica Lazar pentru faptul ca “a gasit mereu resurse sa continuam realizarea  acestei productii cinematografice”. Doru Nitescu, regizorul filmului “Carmen”, a declarat celor peste 400 de spectatori care au fost prezenti in Parcul Municipal:

”In acest «thriller» românesc ne-am luptat ca realitatea sa devina fictiune si  acest lucru s-a metamorfozat foarte greu. Am dorit ca sa realizam un film care sa emotioneze publicul, sa nu iasa asemanator telenovelelor, in care personajele principale intâi râd, iar mai apoi plâng si canta si danseaza! Oamenii s-au regasit in filmul nostru, care a reusit ca sa atinga o coarda sensibila inlauntru”. 

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ