Doi artişti ai scenei româneşti de teatru şi film, Ioan Isaiu şi Dan Helciug, invită publicul băcăuan la spectacolul de comedie “Amantul înşelat”, de Orlin Diakov, un thriller comic în care doi bărbaţi din medii diferite luptă pentru o femeie, Matilda.

Care dintre cei doi va câştiga? Orlin Diakov propune o zonă abordată în filmele lui Tarantino sau Jim Jarmush – violenţa şi umor.

Piesa are dialoguri spumoase, personaje bine conturate şi situaţii limită care sunt rezolvate de un final hollywoodian. Toate aceste premise pentru un spectacol reuşit sunt folosite cu inventivitate de regizorul Sorin Misirianţu, rezultatul fiind un spectacol care a fost savurat de spectatori la fiecare nouă reprezentaţie.

PUBLICITATE

“Amantul înşelat” va fi jucat vineri, 28 noiembrie, pe scena Teatrului Municipal “Bacovia”, de la ora 19.00.

Cei doi actori au ales Bacăul ca loc de întâlnire cu publicul în cadrul unui turneu naţional al spectacolului.

Un bilet de intrare costă 35 de lei şi poate fi achiziţionat de la Agenţia Teatrului Municipal “Bacovia”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ