“Faptele bune se fac cu mare drag!!” Citatul anterior a fost rostit de una din elevele clasei pregătitoare si se poate spune ca a fost o concluzie a activitătii desfăsurate la scoala noastră – Scoala Gimnaziala Grigore Tabacaru Hemeius – în cadrul unui proiect derulat de doamna învătătoare Talabă Fevronia, proiect prin care micii scolari fac cunostintă cu oameni de succes, din Bacău ce practică diverse meserii.

Invitată în această săptămână a fost avocat Turcu Lelia Aurora, care într-un mod plăcut si apropiat de cei mici a prezentat pe întelesul lor frumusetea acestei meserii, iar apoi a răspuns curiozitătilor micilor ascultători legate de prezentarea făcută de doamna avocat.

Elevii clasei pregatitoare au pregătit o surpriză pentru acest eveniment prezentând o scenetă coordonati de doamna învătatoare, iar în finalul activitătii invitata i-a surprins în mod plăcut cu surprize dulci dar si cu invitatia la lectură, invitatie lansată cu ajutorul cărtilor donate elevilor.

PUBLICITATE

Înv. Trofin-Radovici Lenuta

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ