La nivelul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău s-a desfășurat o activitate umanitară prin care tot personalul unității a vrut să își arate în continuare sprijinul pentru familiile foștilor colegi, pentru care, în mod regretabil, destinul a avut alte planuri și a decis ca ei să își încheie mandatul în slujba oamenilor mai devreme decât se așteptau.

Din relația și legătura care s-a păstrat cu familiile acestora s-a aflat că le-ar fi de ajutor unele dispozitive care să le ofere acces la învățământul online pentru copiii lor, drept pentru care le-au fost oferite câte o tabletă care să le facă un început de an școlar frumos și mai ușor de parcurs. De asemenea, s-a reușit, tot cu sprijinul colegilor din unitate, să se ofere altor doi copii ai unui jandarm, care se află în momente de grea încercare din punct de vedere medical și financiar, câte o tabletă care să-i ajute la școală.

Astfel de activități s-au mai desfășurat la nivelul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și în continuare militarii își arată disponibilitate pentru a acorda sprijin celor care îl solicită, indiferent de forma pe care acesta o îmbracă.
„Suntem bucuroși când reușim să fim alături de cei care au avut încrederea de a ne solicita ajutorul și ne dorim să avem de fiecare dată resursele necesare care să ne permită să fim alături de semenii noștri”, au transmis jandarmii prin Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul al instituției.PUBLICITATE