Activitate metodică a profesorilor de geografie din județul Bacău dedicată Centenarului

    La Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” a avut loc activitatea de cerc metodic a profesorilor de geografie din municipiul Bacău şi împrejurimi. Au participat inclusiv profesori de geografie de la Comăneşti, Dărmăneşti, Sascut și Podu Turcului. Activitatea a început cu intonarea imnului naţional şi a fost continuată cu diferite comunicări ale profesorilor pe teme de geografie istorică.

    Momentul culminant a fost prezentarea materialului „100 de locuri minunate din România Mare” realizat de responsabilul Cercului Metodic nr. 2 Bacău – gimnaziu, prof. Luminița Moroşanu, de la Şcoala Gimnazială „Alecu Russo”, cu sprijinul profesorilor de geografie din judeţ.

    Cei 20 de profesori care au contribuit cu fotografii la realizarea materialului provin din şcoli gimnaziale din mediul urban şi din mediul rural. Cadrele didactice participante au respectat un dress code şi au purtat ii tradiţionale, cocarde tricolore, insigne.

    La activitate a participat din partea Inspectoratului Școlar Bacău inspector şcolar de geografie, prof. Mariana Coman. Din partea Complexului Muzeal a fost prezent prof. dr. Anton Coşa, care a vorbit participanţilor despre importanţa bătăliei de la Oituz.

    Alte articole