In programul „Saptamana Altfel”, elevii Scolii Gimnaziale ”Al. I Cuza” Bacau au atras atentia populatiei privind importanta unei alimentatii sanatoase printr-un mars efectuat in apropierea scolii si in Parcul Trandafirilor din localitate, sub genericul ”Sanatatea e in hrana noastra!”.

Elevii claselor a VII-a, coordonati de prof. Dalcu Tatiana, prof. Irascu Viorel, prof. Altiparmac Anca, prof. Manolachi Ionela si prof. Ghica Bogdan, au chestionat populatia privind consumul zilnic de fructe si legume.

Persoanelor intervievate li s-au distribuit fluturasi colorasi, in forma de fructe si legume, continand informatii referitoare la beneficiile unei alimentatii sanatoase, piramida alimentelor, vitaminele si mineralele continute de fructe.

PUBLICITATE

Activitatea s-a inscris in cadrul Programului ECO “Mananca responsabil”, implementat impreuna cu C.C.D.G. România, care are drept scop constientizarea copiilor si tinerilor cu privire la consumul responsabil de hrana.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ