Ca in fiecare an, Lions Club „Moldova” din Bacau, in conformitate cu obiectivul fundamental al asociatiei, cel de intrajutorare a semenilor, a organizat, miercuri, 11 noiembrie, in colaborare cu Directia de Sanatate Publica, o actiune de efectuare gratuita a unui set de analize medicale (glicemie, trigliceride, colesterol, tensiune arteriala), pentru persoanele care vor sa-si afle starea de sanatate.

Inca de la prima ora, in spatiul special amenajat la Muzeul de Istorie erau deja prezente peste 50 de persoane.

Clubul Lions a asigurat finantarea setului de analize, iar Directia de Sanatate Publica logistica si personalul de specialitate, prin medicul Cristina Matanie si Anda Dumitrescu. „Este al saselea an de colaborare foarte buna cu Directia de Sanatate Publica pe acest proiect. Este o actiune umanitara, finantata de asociatia noastra, din fonduri provenite de la membrii Clubului, de care au beneficiat 100 de persoane.

PUBLICITATE

Aceasta actiune precede Ziua Mondiala a Diabetului”, ne-a declarat Ioan Mocanu, fost presedinte al Lions Club Moldova. Aceasta zi, care face parte din Calendarul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, va fi marcata si in Bacau, sâmbata, 14 noiembrie, in Piata Tricolorului, când vor fi lansate in aer 200 de baloane umplute cu heliu, inscriptionate cu sigla LIONS.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ