Polițiștii au depistat patru bărbați care aveau asupra lor 7 plase monofilament și 30 kg pește viu de diferite specii

La data de 02 martie a.c., polițiștii din comunele Faraoani si Cleja, au desfășurat activități pe linia prevenerii și combaterii braconajului piscicol.

Astfel, în punctul Lunca Siretului polițiștii au depistat în flagrant 4 persoane care aveau asupra lor plase de tip monofilament și textil precum și pește viu din speciile știucă, biban și roșioară.

PUBLICITATE

Asupra celor patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani, toți din comuna Faraoani, polițiștii au identificat 7 plase monofilament și două plase fir textil, precum și 30 kg pește viu.

Plasele și uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, iar peștele a fost redat mediului natural.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deţinere şi folosire la pescuit de către persone neautorizate a uneltelor de pescuit comercial și deţinere şi folosire de plase de pescuit tip monofilament.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ