Polițiștii rutieri atrag atenția cu privire la necesitatea respectării tutror regulilor de circulație. În cadrul acțiunii desfășurate la data de 23 martie a.c., polițiștii au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale și au reținut 12 permise de conducxere.

La data de 23 martie a.c., polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau au acționat pe prevenirii accidentelor de circulație care s-ar putea produce pe fondul indisciplinei pietonale sau a vitezei excesive.

În urma activităților desfășurate polițiștii au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale , dintre care 54 pentru depășirea limitei legale de viteză, 47 pentru traversare neregulamentară, 5 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angjați regulamentar în traversare, iar restul pentru alte abateri.

PUBLICITATE

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 44.315 lei.

De asemenea, pentru abaterile constatate polițiștii au reținut 12 permise de conducere, dintre care 6 pentru depășirea limitei legale de viteză, 5 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și unul pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care aveau acest drept.

Au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ