Trei persoane, care verificau lațurile montate pentru capturarea ilegală a vânatului, au fost prinse în flagrant de polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Totodată, polițiștii au ridicat pentru cercetări o armă neletală deținută ilegal.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au acționat în în comuna
Gioseni, pentru depistarea deținătorilor ilegali de arme și muniții și a persoanelor care braconează cu ajutorul lațurilor, în lunca râului Siret.

În cadrul acțiunii au fost depistați în flagrant trei localnici de 24, 30 și 31 de ani, în timp ce verificau lațurile amplasate în lunca râului Siret, fiind gasite asupra lor 5 lațuri.

PUBLICITATE

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în luna decembrie 2015 cei trei bărbați au braconat cu ajutorul lațurilor un porc mistret pe care l-au eviscerat, tranșat și transportat la domiciliu, carnea rezultată fiind consumată în familie

De asemenea, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Bacău, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, fiind identificată și ridicată în vederea cercetărilor o armă cu aer comprimat, din categoria armelor neletale supuse autorizării, deținută în condiții ilegale.

În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munitiilor si braconaj cinegetic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ