La data de 07 martie a.c., polițiștii din comuna Corbasca au acționat pe linia prevenirii si combaterii faptelor ce contravin legii pe linia braconajului piscicol.

În cadrul acțiunii, pe malul lacului de acumulare Bereşti- Sascut în zona satului Rogoaza, polițiștii au identificat în flagrant doi bărbați de 18 și 35 de ani, care aveau asupra lor o plasă de pescuit de tip monofilament precum și aproximativ 20 kg pește viu, din specia plătică.

Plasa de pescuit a fost ridicată în vederea confiscării, iar peștele a fost redat mediului natural.

PUBLICITATE

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deţinere şi folosire la pescuit de către persone neautorizate a uneltelor de pescuit comercial și deţinere şi folosire de plase de pescuit tip monofilament.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ