La data de 08 aprilie a.c., Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 09.15, în punctul La stuf pe malul lacului de acumulare Bereşti- Sascut, în zona satului Rogoaza polițiștii au depistat în flagrant doi tineri de 18 și 25 de ani, din comuna Corbasca, care au ieşit cu o barcă la mal de pe luciul de apă, având asupra lor două plase de pescuit de tip monofilament cu care au pescuit cantitatea de aproximativ 20 kg peste viu specia plătică şi biban.

Plasele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării,barca a fost distrusă prin incendiere, iar cantitatea de aproximativ 20 kg pește viu a fost redat mediului natural.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deţinere şi folosire la pescuit de către persone neautorizate a uneltelor de pescuit comercial și deţinere şi folosire de plase de pescuit tip monofilament.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ