La data de 15 februarie a.c, în județul Bacău, polițiștii au desfășurat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză și indisciplina pietonală, în care au aplicat un număr de 193 sancțiuni contravenționale.

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică au urmărit conștientizarea conducătorilor auto dar și a pietonilor cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.

În cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au aplicat un număr de 193 sancțiuni contravenționale, dintre care 66 la regimul legal de viteză și 44 sancțiuni contravenționale pentru traversări neregulamentare.

PUBLICITATE

Au fost reținute 14 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare, constatându-se totodată o infracțiune prevăzută și pedepsită de articolul numărul 335, din Codul Penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. E foarte frumos sa observi cum politia face acțiune de prevenire a accidentelor rutiere având în vedere ca nu se angajează sa respecte legea cu cei 25m la trecerile de pietoni. Parca au un slogan cu “Viata are prioritate”.Dar asta e , ipocrizia în România e ceva normal.

LĂSAȚI UN MESAJ