23 iulie 2024
SportACS Moldosport Bacău, în creștere

Tenis

ACS Moldosport Bacău, în creștere

Continuă seria rezultatelor bune în contul tenismenilor de la ACS Moldosport Bacău. Cea mai notabilă reușită a lunii lui Cuptor s-a materializat cu prilejul Internaționalelor României Under 12 desfășurate la București, acolo unde Anastasia Găbureanu și Sofia Dănilă au câștigat cu ușurință cele două două grupe de la simplu, ajungând până în faza sferturilor de finală.

La dublu, cele două băcăuance au mers și mai sus. Astfel, perechea Găbureanu/ Dănilă a urcat pe podium, fiind eliminată în semifinale de cuplul care și-a adjudecat turneul, Eva Iancu/ Maria Ordeanu.„Aceste rezultate vin după un parcurs bun la turneul de categoria A de la Suceava, din luna iunie, la care Anastasia Găbureanu a ajuns în semifinale”, a declarat antrenorul ACS Moldosport Ovidiu Ciulină, care a ținut să bifeze alte două reușite ale elevilor săi:

„La Cupa Kober de la Piatra Neamț, Șerban Donciu și-a adjudecat turneul masculin U12, în timp ce Andra Ipate s-a clasat a treia la aceeași categorie de vârstă, dar la fete.

Având în vedere că în jocurile precedente din acest an nu reușise să se impună, putem spune că Șerban a spart gheața, însă numai gheața nu a fost la în această perioadă, sportivii noștri evoluând- cu bine- în mijlocul zilei, la temperaturi caniculare.

În plus, Șerban a avut un meci care a durat mai bine de trei ore. Iată însă că volumul și intensitatea antrenamentelor periodizate în macrociclul competițional de vară se reflectă în sens pozitiv în rezultatele sportivilor noștri de la Moldosport”.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri