Un nou eveniment ce provoacă entuziaștii condusului si pasionații de masini să cunoască cele mai spectaculoase drumuri din România si să îsi creeze noi prietenii, se va organiza în România în perioada 10 septembrie — 14 septembrie 2014. Este vorba de Ace Parade, un raliu-paradă care va aduna la start 40 de masini.

Startul se va da în Bucuresti în după amiaza zilei de 10 septembrie atunci când concurentii vor primi pachetul participantului ce contine toate informatiile legate de eveniment, iar seara vor fi invitati la petrecerea de inaugurare a paradei.

In urmatoarea zi masinile vor fi pregătite de plecare către inima Transilvaniei iar participanții se vor aventura pe curbele sinuoase ale Transfăgărășanului după care vor încheia ziua cu o petrecere în Cluj.

Participantii vor porni apoi către Castelul Cantacuzino unde va avea loc o petrecere de lux cu invitati surpriză.

Destinatia ultimei zile este Bacău unde participantii se vor putea bucura de momentul mult asteptat: o cursă pe timpi la circuitul Speed Park Bacău.

Urmează decernarea premiilor si o nouă petrecere privată pentru a încheia cu fast acest eveniment!

Organizatorul principal al acestui eveniment declară: ‘ Acest segment de piată a fost ignorat de prea mult timp. Am decis că este timpul pentru o schimbare. Cei patru piloni ai fundatiei acestui eveniment sunt: pasiunea pentru ma?ini , dragostea pentru călătorie, spiritul aventurier si omul în sine! ‘