La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, Poliţia Municipiului Moineşti a fost sesizată prin 112, despre faptul că pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, s-a produs un accident rutier cu victimă.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada T. Vladimirescu din Moineşti, a surprins şi accidentat un minor de 8 ani, care se angajase în traversarea străzii în fugă şi prin loc nepermis.
Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au efectuat cercetări cu privire la împrejurările producerii unui accident rutier cu victimă, pe strada Alexei Tolstoi din Bacău.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 64 de ani, care conducea un autoturism pe strada Alexei Tolstoi, a surprins și accidentat un bărbat de 58 de ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Pietonul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.
Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 15 aprilie a.c., Poliţia Municipiului Moineşti a fost sesizată prin 112, despre producer unui accident rutier cu victimă , pe DJ 118 în localitatea Prisaca, comuna Bereşti Tazlău.
Din prilmele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 55 de ani, din comuna Berzunţi, care conducea un autobuz pe DJ 118 din satul Prisaca, a surprins şi accidentat un localnic de 66 de ani, angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis.
În urma evenimentului rutier s-a înregistrat decesul pietonului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ucidere din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ