La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au cercetat împrejurările producerii unui accdient rutier cu victimă pe DN 12 , în localitatea Tg.Trotuş.

Astfel din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că o persoană de sex feminin de 31 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Tg.Ocna-Oneşti, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil, după care s-a oprit în șanțul de pe partea dreaptă a sensului de mers Tg.Trotuş-Oneşti.

În urma evenimentului rutier conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale și a rămas internată.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ