21 iunie 2024
ActualitateAccident rutier în Moinești: Două victime implicate, intervenție rapidă a pompierilor

Accident rutier în Moinești: Două victime implicate, intervenție rapidă a pompierilor

Astăzi, în data de 13 noiembrie, pompierii din Bacău au răspuns unui apel de urgență în municipiul Moinești, sosind în timp util pentru a gestiona consecințele unui accident rutier.

La fața locului, o echipă formată dintr-o autospecială de stingere și un echipaj SMURD a intervenit prompt. Incidentul a implicat două autoturisme, iar în urma impactului au rezultat două victime de sex masculin, ambele conștiente.Una dintre persoanele implicate a fost preluată de ambulanța SMURD și transportată către o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale suplimentare. În schimb, a doua victimă a decis să refuze monitorizarea și transportul către spital.

Pompierii militari au acționat imediat pentru a preveni și stinge eventualele incendii care s-ar fi putut declanșa în urma impactului.

Detaliile exacte ale accidentului și starea de sănătate a victimelor sunt în curs de investigare, iar autoritățile fac apel la precauție și respectarea regulilor de circulație pentru prevenirea unor astfel de evenimente nefericite în viitor.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img