27 septembrie 2023

Accident rutier în comuna Sascut

HomeActualitateAccident rutier în comuna Sascut

Accident rutier în comuna Sascut

Astăzi, în jurul orei 16:30, a avut loc un grav accident rutier în comuna Sascut, satul Sascut, situată pe DN 2 (E85) din județul Bacău. Evenimentul s-a desfășurat pe un sector de drum în aliniament, în condiții de carosabil uscat.

La locul accidentului s-au deplasat rapid forțe de intervenție pentru a face față situației critice. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a fost mobilizat, împreună cu o autospecială ISU și o echipă de descarcerare formată din 8 subofițeri.

Victima a fost extrasă cu succes de sub vehicul de către echipa de descarcerare. În ciuda situației dificile, persoana rănită era conștientă, dar prezenta o fractură la membrul inferior.După ce a fost acordată asistența medicală inițială de către personalul de la SAJ, victima a fost preluată și transportată la spital pentru tratament și investigații suplimentare. În timpul intervenției, s-au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) pentru a evita orice risc adițional.

Cauza probabilă a acestui accident este adormirea la volan, iar traficul a fost întrerupt pentru o scurtă perioadă de timp într-un sens pentru efectuarea măsurătorilor și cercetării de către Poliție.

FOTO: DRDP Iași

Alte titluri
Alte titluri

Statul, împrumutat de băcăuani cu zeci de milioane de euro

Mii de băcăuani au investit în obligațiunile guvernamentale. Investitorii...

Viceprimarul Liviu Miroșeanu anunță planuri pentru transformarea Străzii Prieteniei în Zonă Pietonală

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a anunțat planuri ambițioase pentru strada...

Curtea de Apel Bacău: Polițiștii pot achiziționa locuințe și în localități limitrofe locului de muncă

Într-o hotărâre semnificativă, Înalta Curte de Casație și Justiție...

Ultimele știri