11 decembrie 2023
ActualitateAccident rutier în comuna Oituz: Microbuz cu o familie și 7 copii...

Accident rutier în comuna Oituz: Microbuz cu o familie și 7 copii implicat într-o coliziune cu un tir și o autoutilitară

O coliziune gravă a avut loc astăzi în satul Harja din comuna Oituz, implicând trei vehicule: un microbuz în care se afla o familie cu 7 copii, un tir și o autoutilitară. Din fericire, nu există persoane incarcerate, însă nouă persoane au suferit răni și au fost transportate la spital.

La fața locului au fost dislocate echipe multiple de intervenție medicală, inclusiv Ambulanța SMURD cu 9 subofițeri și o ambulanță SAJ. Conform informațiilor inițiale, echipajele au constatat că în microbuz se afla o familie compusă din 2 adulți și 7 copii. Toate cele 9 victime au fost găsite conștiente, dar cu răni diverse.

În urma evaluării inițiale, s-a constatat că șoferii de pe tir și autoutilitară nu au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare. În schimb, mama a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată de urgență către spital pentru investigații și tratament medical. Tatăl a fost preluat, împreună cu 3 dintre copii, de o ambulanță SAJ și se îndreaptă spre unitatea medicală pentru același scop.Cei patru copii rămași au fost transportați în autospeciala ATPVM (Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple) pentru a primi îngrijiri suplimentare în timpul transportului către spital.

La fața locului s-a deplasat și Comandantul Detașamentului de pompieri din Onești, împreună cu un echipaj de descarcerare FRAP și un subofițer, pentru a asigura asistență în gestionarea situației.

Cauza exactă a accidentului este încă în curs de investigare de către autorități, iar traficul în zonă a fost restricționat temporar pentru a permite intervenția echipelor de intervenție și a anchetatorilor. Locuitorii din zonă sunt sfătuiți să evite zona până când situația revine la normal și circulația rutieră este reluată în condiții de siguranță.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri