Joi, în jurul orei 23:45, pe DN 2, în interiorul localităţii Dumbrava, comuna Itesti, jud. Bacău, un tânăr de 22 ani, din sat Şerbeşti, comuna Săuceşti, jud. Bacău, care nu avea permis de conducere, în timp ce conducea un moped, a fost victima unui accident.

Cel în cauză conducea un moped care nu avea număr de înregistrare, pe direcţia Bacău- Roman şi pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers si a intrat in coliziune cu un parapet din beton de la un podeţ de acces într-o curte.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judetean Bacau. Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale, rămânând internat.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ