FOTO: Popa Mihai-Iulian

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia doua persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 56 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tecuciului din Bacău, la intersecţia cu strada Holtului, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga unui autoturism care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat de 61 ani din comuna Letea Veche.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasagere în autoturismul care nu a acordat prioritate de trecere, respectiv o femeie de 61 ani şi o bătrână de 86 ani, ambele din Bacău. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri.

Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost tesaţi cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri şi li-i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alte articole