13 aprilie 2024
ActualitateAccident pe DN2-E85 la Nicolae Bălcescu

Accident pe DN2-E85 la Nicolae Bălcescu

În data de 1 martie a.c., pe drumul național DN2-E85, un incident rutier a avut loc în localitatea Nicolae Bălcescu, implicând un bărbat în vârstă de 66 de ani și un tânăr de 29 de ani.

Conform informațiilor furnizate de autorități, bărbatul în vârstă de 66 de ani conducea un autovehicul dinspre Bacău spre Adjud, când, în timp ce efectua un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânărul în vârstă de 29 de ani, care circula din sensul opus.

Evenimentul rutier a cauzat avarierea ambelor autovehicule implicate, iar la fața locului au intervenit echipaje ale poliției și serviciilor de urgență.Cu toate că ambii conducători auto au fost supuși testelor cu aparatul etilometru, rezultatele au indicat absența alcoolului în sângele acestora.

În urma cercetărilor, polițiștii au decis să sancționeze contravențional bărbatul în vârstă de 66 de ani, aplicându-i o amendă în valoare de 1485 de lei. În plus, ca măsură complementară, i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și eventualele alte aspecte legate de acest caz.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri