14 iunie 2024
ActualitateAccident pe Calea Moldovei: Șofer de 74 de ani răsturnat în urma...

Accident pe Calea Moldovei: Șofer de 74 de ani răsturnat în urma unei coliziuni

Azi dimineață, la ora 10.00, pe Calea Moldovei din Bacău, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit martorilor oculari și poliției, un bărbat în vârstă de 74 de ani, care conducea un vehicul, nu a reușit să păstreze distanța regulamentară de siguranță față de mașina din fața sa, iar rezultatul a fost o coliziune violentă.

În momentul impactului, mașina condusă de bărbatul în vârstă de 74 de ani s-a răsturnat, provocând panică în zonă. Norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit grav în urma accidentului, însă ambele autovehicule au suferit avarii semnificative.

La fața locului au intervenit rapid echipele de ambulanță și poliție. Șoferii ambelor mașini au fost supuși unor teste de alcoolemie, iar rezultatele au arătat că nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan. Cu toate acestea, bărbatul de 74 de ani, care a suferit răni în urma răsturnării mașinii sale, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală și tratament.Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru “vătămare din culpă” pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului și eventualele consecințe legale pentru șoferii implicați.

 spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri