foto: Sile Wst / Facebook

O persoana fost ranita intr-un accident petrecut in aceasta seara pe Bulevardul Unirii, in Bacau, imediat dupa Podul Serbanesti.

Conform unor relatari de la fata locului, un autoturism a oprit in fata trecerii de pietoni, pentru a da prioritate celor care traversau strada, in momentul in care o masina cu numere de Suceava a lovit autoturismul stationat.

O ambulanta a sosit la fata locului pentru a acorda ingrijiri medicale soferului masinii lovite, care a fost transportat la spital, pentru investigatii.

PUBLICITATE

Politia Rutiera a deschis o ancheta in acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. O trecere de pietoni pusa de niste prosti ! O trecere pentru traversarea pietonlor nu se pune la distanta mica de o curba deoarece conducatorul auto nu are suficienta vizibilitate pentru a incetini la timp ,si de aici tamponarile ! Ar trebui mutata cu cca 20, 30 de metri si problema ar fi rezolvata ! Cap mare …. creier mic !!!

LĂSAȚI UN MESAJ