O femeie de 64 de ani, din comuna Sănduleni, a fost accidentată mortal, aseară, în localitate, în timp ce traversa drumul naţional 11, pe trecerea de pietoni.

Ea a fost acroşată de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Slănic Moldova, care se deplasa pe direcţia Oneşti-Bacău.

Imediat după accident, la faţa locului a fost solicitat un echipaj de ambulanţă, însă medicii ajunşi acolo nu au mai putut face nimic pentru victimă şi s-a constatat decesul.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, şi s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

6 COMENTARII

  1. Domnilor iluminatul comunei sanduleni este extraordinar, hmmm nu sunt bani,in schimb avem fonduri pentru artificii…..sunt foarte curios c_am ca_te becuri au cumparat primaria sanduleni in 2017

  2. Dacã soferii ar circula cu 50/h ar putea evita multe. Ca pieton, trebuie sã te asiguri si când traversezi pe zebrã. Iar cu iluminatul… se stie cã nu e corespunzãtor. Sã se monteze camere radar ca in afarã. Cine depãseste viteza legalã sã plãteascã. Sunt masini care circulã cu 100/h in localitate. Nu e normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here