FOTO: observator.tv

Un tânăr de 20 de ani, din judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în această dimineaţă, la ora 5.45, pe DN 11, în afara localităţii Poiana Sărată, din comuna Oituz.

Aflat la volanul unei autoutilitare, acesta se deplasa pe direcţia Oneşti – Braşov, iar într-o curbă uşoară la dreapta, spun poliţiştii, ar fi pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din Oneşti. În urma impactului, cei doi şoferi au rămas încarceraţi, fiind solicitată intervenţia pompierilor cu descarcerarea.

Echipajele de salvatori i-au scos dintre fiarele contorsionate, însă doar unul mai era viaţă, fiind transportat la spitalul din Oneşti în stare gravă şi a rămas internat în Secţia de Chirurgie. „Echipajele ajunse la faţa locului au găsit două victime încarcerate. Una conştientă, cealaltă decedată. Persoana rănită a fost predată echipajului de ambulanţă”, a declarat mr. Andrei Grecu, ofiţer de relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Bacău au făcut cercetări la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Din cauza acestui accident, traficul pe DN 11 a fost întrerupt pentru câteva zeci de minute.

Autovehiculele implicate în eveniment erau încărcate cu legume, respectiv colete.

Alte articole