FOTO: Mada Madalin

Ieșirea din Bacău spre Vaslui a fost blocată, astăzi, din cauza unui accident rutier petrecut la intersectia dintre DN 2F si DJ 252.

Doua autoturisme s-au tamponat si o fetita de 10 ani a fost transportata la Spitalul Județean din cauza neacordării de prioritate. Autoturismele care vin de pe DJ 252, dinspre Buhoci trebuie să dea prioritatea mașinilor de pe DN 2F Bacău – Vaslui, însă, deși intersecția a fost semnalizață în urma unui accident similar petrecut în urmă cu câțiva ani, nu toți șoferii au răbdare să aștepte la STOP.

UPDATE:

PUBLICITATE

În urma cercetărilor efectuate, la faţa locului, de către poliţiştii de la Serviciul Rutier Bacău, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din Răcăciuni, în timp ce conducea un autoturism, în afara localităţii Buhoci, la ieşirea de pe un drum secundar în DN 2F nu ar fi acordat prioritate de trecere unei maşini, condusă de un bărbat de 48 de ani, din Arad.

În urma impactului, cinci persoane au ajuns la spital cu răni uşoare. Este vorba despre şoferul de 24 de ani şi o pasageră a sa, în vârstă de 20 de ani, iar din celălalt autoturism au fost rănite două femei de 23 şi 48 de ani şi o minoră de 10 ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu etilotestul, rezultatele fiind negative.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ