Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată azi, la orele 02,20, cu privire la faptul că în localitatea Beleghet, com. Agăş, jud.Bacău, pe D.N.12 A la km. 63 km, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat următoarele;

Conducătorul auto, un tânăr de 22 ani din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe direția Ghimeș Făget – Comăneşti, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă intrînd în coliziune cu un stîlp din beton pentru iluminat public răsturnîndu-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

PUBLICITATE

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul or. Comăneşti unde a fost diagnosticat cu, traumatism închis toracic anterior şi traumatism coloană cervicală prin accident de circulaţie, aflîndu-se sub supravegere medicală.

Stîlpul de iluminat a fost distrus şi se află căzut la pămînt, fiind luată legătura cu dispeceratul EON Bacău.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 196 şi art. 337 din C.P. urmînd a se da soluţie legală prin Parchet

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ