Astăzi s-a produs un accident rutier intre un microbuz de transport persoane si un autoturism în comuna Itesti, satul Dumbrava.

La locul accidentului se delplasează forțele de intervenție: o autoutilitara cu apă și spumă, un echipaj de la Descarcerarea Grea și o unitate SMURD TIM. Deasemenea, spre locul evenimentului rutier se îndreapta și doua ambulanțe SAJ.

În urma accidentului au rezultat 6 victime (4 victime in microbuz si 2 in autoturism).

Echipajul TIM a preluat o victimă conștientă cu multiple traumatisme din autoturism, 2 persoane au refuzat transportul la spital.

Comunicatul Poliției:

Astazi, pe DN 2-E 85, în localitatea Dumbrava, un conducător auto de 45 de ani, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Roman către Bacău, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa, care efectua viraj la stânga. În urma impactului, conducătorul autoturismului, barbat, de 64 de ani și un pasager au fost transportați la spital, iar din microbuz, un pasager. Conducătorul microbuzului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 64 de ani nu a putut fi testat. Se continuă cercetarile pentru comiterea infacțiunii de vătămare corporală din culpă.


PUBLICITATE