La data de 03.11.2014, în jurul orei 11:30, pe strada 9 Mai din Bacău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că o persoană de sex masculin, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani, a intrat în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani a fost proiectat în alte două autovehicule care se aflau oprite regulamentar la semafor.

PUBLICITATE

Întrucât iniţial nicio persoană implicată în eveniment nu a acuzat vătămări corporale, poliţiştii au soluţionat evenimentul rutier ca fiind unul soldat doar cu pagube materiale.

Ulterior, la data de 04 noiembrie a.c., conducătorul auto de 47 de ani s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău unde a solicitat îngrijiri medicale, acuzând vătămari corporale rezultate în urma accidentului suferit.

Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ