FOTO: Adi Avram / Facebook

Circulatia in zona centrala a municipiului Bacau a fost grav afectata vineri, dupa ce un autoturism s-a izbit de un stalp, a pierdut o roata si a ramas blocat in mijlocul Caii Marasesti.

FOTO: Adi Avram
FOTO: Adi Avram
FOTO: Adi Avram
FOTO: Adi Avram
FOTO: Albu Marian
FOTO: Albu Marian

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

    • Fara comentarii.Da-i doamne romanului ce nu are!Ma bucur ca sunt in viata si nu s’a intamplat dupa 6 zile mai tarziu.Cei cu mintea ingusta trebuie sa taca.Doamne fereste-ma de prosti ca de restul faca-se in voia ta MARITE DOMN al tuturorromanilor de pretutideni pt un trai decent!

    • Auzi , da tu ai macar “o rabla ” ca cea din poza ? poate nu si-a permis mai mult sau zici ca e rabla pentru ca nu ai si tu ceva mai bun. Orice rabla din Germania e mult mai buna ca orice masina noua care circula in Romania mai mult de 3 luni.

    • Daca are ITP-ul valabil inseamna ca masina corespunde tehnic pt a circula pe toate drumurile publice. Daca a piedut roata dupa izbitura de stalp e alta treaba dar nu insemana ca masina e proasta. Ea nu e buldozer pt a demola constructii. Cauza este de natura umana.

  1. Astazi am vazut am fimat am depus buchet de flori si am aprins lumanari cu lacrimi in ochi pt cele intamplate pt ca in urma cu 6 zile puteam sa fiu eu victima .politia rutiera si primaria bacau o sa raspunda autoritatilor statului pt proiectarea si avertizarea rutiera acestor accidente .daca romanii tac e treaba lor .Poate CEDO va reusi!

LĂSAȚI UN MESAJ