FOTO: Cornelia Cochior

Doua masini au fost avariate astazi, in jurul orei 11.45, in zona centrala a muniicpiului Bacau.

Accidentul, care s-a petrecut chiar in fata prefecturii, a fost provocat, aparent, de soferul unui taxi care a facut stanga de pe Calea Marasesti pe strada Erou Gheorghe Rusu, fara sa dea prioritate unui autoturism care venea dinspre Policlinica Veche.

Martorii spun ca autoturismul care a lovit in lateral taxiul ar fi intrat in intersectie cu o viteza destul de mare, cert este ca nu au fost inregistrate victime si nu a fost chemata politia, cei doi soferi fiind de acord sa rezolve incidentul amiabil.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Amindoi au partea lor de vina. Unul ca nu s-a asigurat cind a facut la stinga, celalt ca nu a redus viteza cind s-a apropiat de o trecere de pietoni asa cum scrie la Codul Rutier. In Bacau viteza pe trecere de pieton este identica cu a participantilor la raliul Monte Carlo……de vazut insa nu vede nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ