La data de 01 iulie a.c, în jurul orei 16.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, în satul Bibirești, comuna Ungureni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 16 ani, din comuna Ungureni, în timp ce conducea un atelaj hipo pe drumul sătesc din localitatea Bibirești, transportând în atelaj un bărbat de 60 ani, din comuna Ungureni, a trecut peste o denivelare aflată pe carosabil moment în care cei doi bărbați aflați pe atelaj s-au dezechilibrat și au căzut din atelaj.

După producerea evenimentului tânărul de 16 ani a părăsit locul accidentului, la fața locului fiind identificat bărbatul de 60 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, în stare gravă. În jurul orei 18.00, polițiștii l-au identificat și pe tânărul de 16 ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ