Trei persoane au fost ranite in aceasta seara, intr-un accident petrecut pe Calea Barladului, din Bacau.

Cei doi soferi ai masinilor implicate si un pasager au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, pentru investigatii.

Accidentul este cercetat de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau deoarece unul dintre soferii implicati este politist.

PUBLICITATE

Vom reveni cu amanunte.

VIDEO: Dino Dino / Facebook


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. Cand e vorba de un organ al legii ( in stare avansata de ebrietate -mirosesea de te tampea ) nicidata nu sunt date informatii complete .Bineinteles ca aici sunt si alte interese, in special de musamalizare a situatiei reale.Acest ORGAN AL LEGII sub influenta acoolului care ar trebui sa fie un model pentru cei din jur, in astfel de situatii ar trebui aspru pedepsiti pana la suprimarea dreptului de a mai profesa in domeniu.Nu credeti?

 2. Salvatorule !
  Daca nu ai fost la fata locului si vorbesti de dragul de a fi bagt in seama, atunci cauta ajutor la psiholog.
  Organul legii aplica legea si nu da exemple. Nici popa n-o face !
  Asteptam sa vedem ce mai scrie presa.

  • sunt fratele victimei si momentan sunt in Anglia dar maine sunt acasa si merg pana in panzele albe . Mai am un frate de care are grija acum sunt ambi neputinciosi. Starea lui nu este tocmai buna. Domnu sustinator nu vreau sa fiti in situatia mea. Vom vedea ce face legea. Sa nu uitam ca domnul politist e un mare japcar toti carutasi cotizeaza pentru a nu vedea cum se distruge padurea.Gresesti platesti conform legi.

 3. heiii ….zig sau cum te mai chiama …tu ai fost la fata locului ……..ca ce zice presa …….ia nu mai zice nimica …….iar acei baietiii accidentiii de cretinul ala de politai ….la spital nicii macar nu lea acordat ingrijirile normale ……ca domnul are relatiii la spital ……asa ca ciocul mic si vezitii de treaba ta.

LĂSAȚI UN MESAJ