Un număr de 13 persoane, victime ale unui accident rutier, au fost transportate, joi, la Spitalul Județean de Urgențe (SJU) Bacău pentru a primi îngrijiri medicale, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară.

,,Cei doi conducători auto și 13 pasageri din microbuz, toți conștienți, au primit îngrijiri medicale, dar investigațiile continuă”, a precizat pentru AGERPRES Aurelia Țaga, director medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Potrivit inspectorului principal de poliție Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău, primele cercetări în ancheta declanșată “atestă faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat la volanul unui microbuz de transport persoane, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare condusă de un băcăuan de 31 de ani, care, în zona intersecției străzii Vasile Pârvan cu strada Dr. Constantin Istrate, a virat la stânga, moment în care cele două vehicule au intrat în coliziune”.

În urma impactului lateral, conducătorul microbuzului a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în doi arbori de pe marginea drumului.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz, efectuând cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a mai precizat Butnaru. AGERPRES

DSC_0320

DSC_0325

FOTO: Dan Babei


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ