Vineri la ora 11.00, cei 216 de absolventi de la Colegiul National Pedagogic „Stefan Cel Mare” Bacau au iesit pe poarta unitatii de invatamânt intr-o defilare ce s-a desfasurat pe traseul Tic-Tac-Piata Tricolorului-Universitatea „George Bacovia”.

Insotiti de cadrele didactice si dotati cu fluiere si vuvuzele, absolventii si-au strigat bucuria finalizarii unui ciclu important din viata lor.

Dupa cum au spus unii dintre ei, au fost patru ani frumosi, in care au invatat lucruri importante, lucruri ce le vor fi de folos in cariera si in viata. Anul acesta, la Colegiul National Pedagogic „Stefan Cel Mare” sunt doua sefe de promotie, care au absolvit cu media 9,80, respectiv 9,75.

„Sunt sefa de promotie la stiintele naturii profil real, cu media 9,80. Cei patru ani de liceu au fost superbi, datorita domnilor profesori care m-au ajutat sa ma dezvolt si sa cresc din punct de vedere educational. Acum ma pregatesc pentru medicina, vreau sa merg la Iasi, dar pâna atunci mai avem si bac-ul, care din punctul meu de vedere, e doar o formalitate”, a spus emotionata, Ramona Maria Vrotea.

„Cei patru ani de liceu au fost frumosi, dar au fost si dificili, a fost mult de invatat, pentru cei care au dorit sa invete. A fost greu, dar singurul meu regret este ca s-a terminat aceasta perioada foarte frumoasa. Am muncit mult, dar spun ca a meritat, si astfel am devenit sefa de promotie la filologie-intensiv engleza cu media 9,75. Mai departe merg spre Facultatea de Drept de la Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» din Iasi, iar pe mai departe…vom vedea”, a marturisit Beatrice Stefana Dritu.

Cursul festiv al absolventilor de la Colegiul National Pedagogic „Stefan Cel Mare” a avut loc la Universitatea „George Bacovia” de la ora 12.00.

[wonderplugin_gallery id=”262″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Blocheaza traficul aiurea.Moda asta,ca to ce e rau,tot de la americani vine.Au terminat un amarat de liceu,iar jumate din ei nici nu iau bac-ul,dar se imbraca in robele alea de parca sunt masteranzi in fizica nucleara.

  2. Pentru noi e ceva special,daca pentru tine am blocat traficul aiurea,părerea ta. Si? Ce iti pasa tie ca unii nu iau bac-ul? Ti-a cerut cineva sa iti spui părerea negativista? Pe niciunul din noi nu ne interesează de părerea ta. Cum am spus,pentru noi a fost o bucurie,ne-am arătat speciali fata de celelalte persoane de lângă noi.Am meritat asta.

  3. Suntem o tara democratica,fiecare are dreptul la pareri diverse.Asa este,cum spune ahoy.Cam mult spectacol cand calitatea pregatirii si a educatiei multor elevi lasa de dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ