Este absolventă a Colegiului Național „Gr. Moisil” Onești. A luat examenul de bacalaureat 2019 cu media 9.86, iar admiterea la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Tg. Mureș, cu 10 pe linie și cu o medie finală de 9.98. Cu aceste rezultate, este prima pe lista de admiși la această instituție de învățământ superior. Numele ei este Sabina Munteanu, din Onești, care a avut-o ca profesor îndrumător pe Anicuța Nica Șerban. Un nou succes pentru Bacău, pentru Onești, pentru noi toți. Felicitări!

„Pentru examenul de bacalaureat m-am pregătit încă din primul an de liceu. Învățând mereu la timp, fixând informațiile și aprofundând materia, e ușor să te prezinți la examen fără prea mari emoții și cu multă încredere. Iar după aflarea rezultatelor, recunoștința pentru munca depusă în timpul celor 4 ani de liceu e pe măsură.
Admiterea la facultate a însemnat pentru mine cel mai important pas, pentru că era vorba de un examen care avea să-mi decidă viitorul. Cu ceva mai multe emoții, dar totuși încrezătoare și sigură pe mine, am reușit să trec cu brio și peste această etapă. Nota obținută a fost ca o răsplată pentru toată munca depusă de-a lungul timpului, chiar dacă nu mă așteptam la ea.” Sabina Munteanu