Contribuabilii bacauani persoane fizice pot apela de acum la o noua metoda de informare privind obligatiile fiscale pe care le au, în functie de veniturile pe care le realizeaza. Astfel, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a elaborat, pe propria pagina de internet, o serie de ghiduri fiscale pe diverse teme.

Acestea se gasesc la adresa: www.anaf.ro, sectiunea Asistenta contribuabili/Persoane fizice/Legislatie/Ghiduri curente. Aici se pot consulta ghidurile fiscale adresate persoanelor fizice care realizeaza venituri comerciale, din profesii libere, din cedarea folosintei bunurilor, sau din arendarea bunurilor agricole, inclusiv un ghid privind declararea si plata contributiilor sociale de catre persoanele fizice care realizeaza venituri din activitati independente si alte venituri, precum si de catre persoanele fizice care nu realizeaza venituri.

Totodata, aici se regasesc si informatiile legate de recuperarea TVA achitata în alt stat membru al Uniunii Europene, sau cele referitoare la obligatia de declarare a veniturilor realizate din strainatate sau a celor realizate din România. Nu au fosat uitate nici asociatiile de proprietari care au la dispozitie un ghid privind obligatiile fiscale ce cad in sarcina acestora.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ