La data de 23.02.2016, orele 16:00, un echipaj de poliţie rutieră, din cadrul Biroului rutier Onesti, în timp se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a fost sesizat prin SNUAU 112, că pe str. Stirenului, din mun. Oneşti, s-a produs o coliziune între trei autovehicule.

La faţa locului a fost identificat conducătorul autoturismului care a produs coliziunea în persoana unui bărbat, de 86 ani, din municipiul Onesti, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere faptă prev. si ped. de art.335 al.1 din Cod Penal urmând a fi înaintat la parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ